Vierailimme viime viikon Esimies & Henkilöstö 2016 -messuilla oman messuosaston sekä Networking-tilaisuuden voimin. Osastollamme pääsi kokeilemaan demoversioita eri tuotteistamme, ja Networking-tilassa kuulimme puheet toimitusjohtajaltamme Kimmo Koivulta, sekä HAMKin Heidi Ahokallio-Leppälältä. Kimmo kertoi mitä tulevaisuus tuo tullessaan, etenkin Admin Automationin osalta, ja Heidi piti esityksen Strategisesta osaamisen johtamisesta.
Kiitoksia kaikille jotka kävivät osallistumassa Networking-tilaisuuteen tai vaikka vain vaihtamassa pari sanaa messuosastollamme.

Teille, jotka ette päässeet paikalle, hätä ei ole tämän näköinen. Pääsette katsomaan meidän Facebook-sivultamme Kimmon puheen tai  Heidin esityksen, jotka striimasimme livenä Facebookiin. Käykääpä samalla tykkäämässä sivusta, kun olette siellä. Ja jos Heidin puhe ei vielä riittänyt, voitte myös ladata tästä Heidin esityksen muistiinpanoiksi.

Jos strateginen osaamisen johtaminen kiinnostaa, niin ota toki yhteyttä, me osaamme varmasti opastaa ja kertoa miten me asian hoidamme.

Please follow and like us:
error
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)