MARKKINOINNIN TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Arc Technology Oy
Tekniikantie 14, 02150 Espoo
+358 9 4242 990
info(at)arctechno.com

2. Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa
Juha Nurmela
juha.nurmela(at)arctechno.com

3. Rekisterien nimet
Arc Technology Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterit

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja voidaan käyttää sopimukseen perustuen asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen tai lupaan tai asemaan perustuen Arc Technology Oy:n markkinointiin.

5. Rekisterien tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot:
Nimi
Tehtävänimike
Yritys
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Yrityksen käyntiosoite
Yhteydenotot
Suoritetut haut
Muita toimintaa kuvaavia luokittelutietoja
Markkinointilupa
Tilatut palvelut, niiden toimittaminen ja laskuttaminen

Rekisteröidyn osto- ja latauskäyttäytyminen vaikuttaa henkilölle kohdennettavaan markkinointiin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot saadaan julkisista lähteistä, asiakassuhteessa tai muutoin suoraan rekisteröidyltä. Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä myös Suomen Asiakastiedosta sekä muista vastaavista rekistereistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa.

8. Tietojen siirto EU-alueen tai ETA-alueen ulkopuolelle
Tietoja siirretään henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteita
Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, johon on pääsy ainoastaan tietoon oikeutetuilla.
ATK:lla käsiteltävät tiedot
Tiedot säilytetään kolmannen osapuolen järjestelmissä, joissa on huolehdittu teknisestä tietoturvasta. Rekisteriin on pääsy vain määrätyillä Arc Technology Oy:n työntekijöillä, jotka ovat lakisääteisen salassapitovelvollisuuden alaisia, tai allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen.

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa. Tietojen tarkastuspyyntö osoitetaan sähköisesti Arc Technology Oy:n tietosuojavastaavalle Outi Nummelle: outi.nummi(at)arctechno.com

11. Korjausoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevien virheellisten tietojen korjaamista. Tietojen korjaamispyyntö osoitetaan sähköisesti Arc Technology Oy:n tietosuojavastaavalle Outi Nummelle: outi.nummi(at)arctechno.com

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröity voi kieltää Arc Technology Oy:tä käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja markkinointia varten, tai lähettämästä uutiskirjeitä tai muuta markkinointiviestintää. Tämä tapahtuu jokaisen viestin alalaidassa olevalla painikkella “unsubscribe” tai osoittamalla sähköinen pyyntö osoitteeseen info(at)arctechno.com

Seuraa meitä somessa
Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä osoitteessa

Tekniikantie 14,
02150 Espoo,
Innopoli 2, 4 krs

Kuopion toimistomme sijaitsee osoitteessa

Microkatu 1,
70210 Kuopio
Technopolis

info [at] arctechno.com
Arc: +358 9 4242 990
Support: +358 40 0900 085