Lehdistötiedote 14.5.2020 klo 10.00
Vapaa julkaistavaksi

Innofactor Oyj on sopinut Arc Technology Oy:n kaikkien nykyisten omistajien kanssa järjestelystä, jonka mukaisesti se kasvattaa omistuksensa Arc Technology Oy:ssa 100 prosenttiin vuoden 2020 loppuun mennessä. Sopimus on kaikkia osapuolia sitova. Tällä hetkellä Innofactor omistaa 45,13 prosenttia yhtiöstä ja sillä on yhtiössä määräysvalta.

“Arc Technologyn operatiivisia toimintoja on nyt ryhdytty integroimaan Innofactorin toimintojen kylkeen. Tätä kautta haemme synergiahyötyjä ja voimme tarjota Arc Technologyn asiakkaille entistä laadukkaampaa palvelua leveämmin hartioin Innofactorin tarjonnan, prosessien ja henkilöstön tukemana. Käytännössä integraatio tarkoittaa ensivaiheessa yhteisiä toimitiloja pääkaupunkiseudulla ja Kuopiossa sekä mahdollisuuksia käyttää asiantuntijaresursseja ja palveluita ristiin yhtiöiden välillä. Uskon tämän omistusjärjestelyn olevan hyödyksi molempien yhtiöiden nykyasiakkaille tarjooman laajentumisena. Haluan toivottaa Arc Technologyn asiakkaat ja työntekijät lämpimästi tervetulleeksi osaksi Innofactor-konsernia”, toteaa Vice President Mikko Myllys Innofactorilta. Myllys vastaa Arc Technologyyn liittyvästä liiketoiminnasta Innofactorissa sekä toimii Arc Technology Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoja

Mikko Myllys, Vice President
Innofactor Oyj
Puh. 050 414 3283
mikko.myllys@innofactor.com

Arc Technology
Arc Technology on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja toimittaa järjestelmäratkaisuja henkilöstön kehittämisen ja henkilöstöhallinnan tehostamiseksi ja digitalisoimiseksi. Arc Technologyn asiakkaita ovat erilaiset yritykset, julkiset organisaatiot kunta- ja valtionhallinnossa sekä oppilaitokset. Ratkaisut ovat innovatiivisia ja perustuvat omaan tuotekehitykseen Microsoft- ja Oracle-teknologioihin perustuen.

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)