Perinteiset Henry ry:n Uudista & Uudistu messut pidettiin 24.11 Helsingin Wanhassa Satamassa. Kävijöitä oli jälleen runsaasti, olihan nyt kyseessä 25. juhlavuosi. Makasiinirakennukset täyttyivät iloisella puheensorinalla 1 535 vierailijan voimin. Lukuisat ammattilaispuheevuorot vetivät kuulijoita välillä odotettua enemmänkin. Näin myös kävi Arcin puheevuoron osalta, josta valitettavasti toistakymmentä halukasta jäi vielä salin ulkopuolelle.

Ari Kemppainen Sinebrychoffilta kertoi johtamisjärjestelmän digitalisoinnista Arc People –järjestelmällä. Ari painotti järjestelmän sopivuutta juuri heidän käyttötarpeeseensa ja hämmästeli, kuinka paljon esimiehet hyödyntävät itsepalveluna nykyisin järjestelmää osana työelinkaaren hallinnan eri vaiheita ja hrd-prosesseja. Pääviesti Arilla oli se, että operatiivisten prosessien laadukas sähköistäminen antaa HR:lle mahdollisuuden suunnitella, tukea ja opastaa esimiehiä paremmin ja auttaa synnyttämään lisäarvoa johtamisessa. Näin on mahdollista kun arkirutiinit toimivat itsepalveluna sähköisesti.

Minkä HR-prosessin sinä sähköistäisit? Mitä arvioit, että siinä säästyisi kustannuksia ja aikaa? Pyydä meidät maksutta käymään luonanne ja tehdään yhdellä tapaamisella hyötyanalyysi, josta asia selviää!

Arin esityksen voit ladata PDF-muodossa tästä.
Lisää tietoa Arc People HRM ja HRD ominaisuuksista.

Kuva: Sara Kartaslammi

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)