Tilaa maksuton asiantuntijaesittely

Anna yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme Teille parhaiten sopivasta HR-järjestelmän läpikäynnistä ja Teidän tilanteenne sparrailusta. Palaamme pian asiaan!

Arc: +358 9 4242 990
Email: info [at] arctechno.com

Support: +358 40 0900 085
Email: support [at] arctechno.com

Voit olla yhteydessä myös sivun alareunasta löytyvän chatin kautta ja saat sovittua tapaamisen heti!

Haluatko tilata maksuttoman tapaamisen Arcin asiantuntijan kanssa?

14 + 7 =

Q

Asiakasratkaisut

Joskus varastostamme ei löydy sopivaa ohjelmistoa tai tietojärjestelmää asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Silloin istumme asiakkaan kanssa alas ja etsimme asiakkaalle ratkaisumallin, teemme toteutussuunnitelman ja tuotamme tietojärjestelmän asiakkaan käyttöön.
Miksi asiakaskohtainen eikä vakio? Asiakaskohtainen ratkaisu kannattaa tehdä silloin, kun tiedetään, että käyttämällä vakio-ohjelmistoa kriittiseen toimintaan, ei voida saavutettaa sitä toiminnan tasoa kuin on tarpeen tavoitella.
Asiakaskohtaiset ratkaisut perustuvat ohjelmistoalustoihimme, niiden ohjelmistomoduleihin sekä asiakkaan toiminnan vaatimaan räätälöintiin.

Integraatio

Tyypillinen asiakaskohtainen ratkaisu on usein integraatioratkaisu. Esimerkiksi asiakkaan HR-järjestelmä halutaan liittää osaksi muuta tietojenkäsittelyn kokonaisuutta integroimalla se vaikkapa käyttäjähallintaan.
Teknologiavalikoimamme kattaa mm. Microsoft-, Oracle- ja yleisimmät kehitys- ja integraatiotyökalut. Erityisosaamistamme on tietokantojen kehittäminen, hallinta, valvonta ja uudistaminen.

Kokemus

Olemme toteuttaneet sekä julkiselle että yksityiselle sektorille asiakaskohtaisia ratkaisuja, joiden piirissä on kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Esimerkkejä

Liiketoimintaohjelmistot: Salkunhallintaratkaisut energia-alalle ja sijoitushallintoon, Asiakkuuksien sekä projektien hallinnan ratkaisuja asiantuntijapalveluihin

Prosessien digitalisointi: Työnhakijoiden tapaushallinnan prosessin digitalisointi sekä eri toimijoiden yhdistäminen prosessiin

Asiakkaidemme tarinoita asiakaskohtaisista ratkaisuista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Seuraa meitä somessa

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä osoitteessa

Bulevardi 7,
00120 Helsinki,
6 krs

Kuopion toimistomme sijaitsee osoitteessa

Kirkkokatu 1, 70100 Kuopio

info [at] arctechno.com

Arc: +358 9 4242 990
Support: +358 40 0900 085

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial