TIEDOTE 14.9.2015

Osana Arc Technologyn kehitysohjelmaa yhtiön hallitus on päättänyt hakea yhtiölle uuden toimitusjohtajan. Nykyinen toimitusjohtaja Juha Koivisto lopetti tehtävässään 10.9.2015 ja toistaiseksi tehtävää hoitaa täysipäiväisenä hallituksen puheenjohtaja Kimmo Koivu.

”Arc Technologyn visio on kasvaa lisäinnovaatioilla ja yritysjärjestelyillä. LATO Leadership Automation Oy:n kehittäminen strategian toteuttamisen mobiilityökaluksi ja eriyttäminen omaksi kasvuyhtiöksi toteutettiin 2014. LATOlla on jo yli 30 asiakasta ja se on vahvistanut osaamistamme HR-järjestelmistä johtamispalveluihin.

Juha Koiviston aikana yhtiön liiketoiminta fokusoitiin henkilötietojärjestelmiin, SaaS-palveluihin ja sovelluksiin. Toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnistetty ja kyseisen henkilön profiilin tulee kiihdyttää luotettavien, nopeiden ja helppokäyttöisten SaaS- ja Apps palveluiden toteuttamista””, sanoo yhtiön hallituksen jäsen Juho Lipsanen.

”Kiitämme Juhaa hänen panoksestaan. Hän on vajaan kahden vuoden aikana vienyt päätökseen monia tulevan menestyksemme kannalta tärkeitä projekteja ja luonut pohjaa kasvullemme”, hallituksen puheenjohtaja Kimmo Koivu toteaa.

Lisätiedot: Kimmo Koivu, puh. 040 900 00 70

Please follow and like us:
error
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)