Arc Technology esiintyy keskiviikkona 27.1. Ylen “8 Myyttiä työstä” -sarjan viimeisessä jaksossa “Mamut vievät meiltä työpaikat”. Jakso esitetään TV1:llä klo. 19.30 ja se kestää tunnin.

Sarjassa tutkitaan syvään juuttuneita mielikuvia työstä ja sen pulmakohdista, ja pyritään selvittämään miten asiat todellisuudessa ovat. Jaksoissa on pureuduttu mm. sitä, voiko Suomessa rikastua työllä, ja saavatko yli 50-vuotiaat suomalaiset töitä. Arc Technologyn Andrey Artemenko esiintyy tämän viikon jaksossa esimerkkinä kouluttautuneesta maahanmuuttajatyöntekijästä.

Kun taitovaatimukset ovat korkeat, rekrytoinnin haasteena on löytää tarpeeksi kokeneita työntekijöitä. Jättämällä kielivaatimuksen pois Arc Technology on saanut päteviä rekrytointeja ilman raskaita lisäkoulutusjaksoja.

Arc siirtyi englannin kielen käyttöön vuonna 2011, joka tuntui alkuun hieman hassulta pienessä asiantuntijayrityksessä. Se on kuitenkin tuonut mukanaan kansanvälisen tiimin, osaavat alihankkijat ja muun muassa asiakkaille automaattisesti tarjottavan englanninkielisen järjestelmäversion.

Jakso on katsottavissa myös Yle Areenassa osoitteessa http://areena.yle.fi/1-2858358

Lisää tietoa sarjasta osoitteessa http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/22/8-myyttia-tyosta

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)